Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Västsvenskt initiativ till hållbar blå tillväxt söker nu verksamhetsledare

För att möta utmaningar och skapa lösningar inom hållbar blå tillväxt har fem starka forskningsaktörer, Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola, Kungliga Tekniska Högskolan, IVL Svenska Miljöinstitutet och RISE tillsammans med Lysekils kommun, kommit överens om att skapa ett gemensamt nationellt marint forsknings- och innovationscenter.

Centret har sin bas på Kristinebergs marina forskningsstation utanför Fiskebäckskil. Nu söker man efter en verksamhetsledare som vill leda arbetet med att knyta samman forskning med innovation och entreprenörskap, stimulera utbyte av idéer och driva på initiativ som bidrar till en hållbar blå tillväxt.

Kristineberg Marine Research and Innovation Centre syftar till att stärka det marina innovationsklimatet på regional, nationell och EU-nivå och ligger i linje med Sveriges åtagande inom det globala arbetet med hållbarhetsmål 14 om hav och marina resurser.

Verksamhetsledaren ska vara centrets externa och interna kontaktperson som utifrån centrets vision och målsättningar, leder och koordinerar verksamheten.

Läs mer  och ansök här >>


Senast uppdaterad: 2018-09-28 11:38