Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vad kan du om marin teknik?

Publicerad:

Har du koll på Sveriges marintekniska företag och hur branschen växter? Om inte så har SMTF tillsammans med RISE tagit fram en rapport om hur den marintekniska näringen ser ut just nu.

I slutet av 2019 presenterade Svenskt Marintekniskt Forum den första kartläggningen av den marintekniska industrin i Sverige med data för 2017, i syfte att identifiera aktörerna inom branschen och tydligare kunna visa på branschens storlek, struktur och betydelse för svenskt näringsliv. Den nya rapporten publicerades i februari 2021 och är en uppdatering av läget i branschen.

Här hittar du rapporten om branschen >>

Kort om SMTF
Svenskt Marintekniskt Forum (SMTF) har i mer än tio år arbetat aktivt med att främja utvecklingen av den svenska marintekniskaindustrin som består av utrustnings-och tjänsteleverantörer till olika delar av den marina sektorn -sjöfart, offshore, fritidsbåtar, fiske, försvar, etc.

Sedan hösten 2017 är SMTF en del av forskningsinstitutet RISE Research Institutes of Sweden RISE är värdorganisation för SMTFs medlemsnätverk som samlar omkring 90 företag och organisationer.

 

Publicerad: