Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utlysning från det Strategiska innovationsprogrammet Bioinnovation

I utlysningen ”Hypotesprövning – steg 1” söks nu innovativa mindre forsknings- och innovationsprojekt som utvecklar biobaserade material, produkter och tjänster.

Hypotesprövning steg 1 är en utlysning inom det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation. BioInnovation är en del av Vinnovas, Energimyndighetens och Formas gemensamma satsning på strategiska innovationsprogram.

Vem riktar sig utlysningen till?
Utlysningen vänder sig i första hand till tillverkare, leverantörer och användare av biobaserade material, produkter och tjänster. Även universitet, högskolor, forskningsinstitut och andra relevanta aktörer omfattas av erbjudandet. Aktörerna ska ha förmåga till och intresse av a tt i samverkan bidra till målen för BioInnovation. Projektgruppen ska bestå av minst två parter varav minst en är ett företag. Det är en tydlig ambition från BioInnovation att i denna utlysning fånga de konkreta möjligheter som olika behovsägare ser. Det kan röra sig om såväl tillverkare och leverantörer som användare av biobaserade material, produkter och tjänster.

För mer information, se www.bioinnovation.se och vinnova.se >>


Senast uppdaterad: 2018-08-20 11:35