Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Unga entreprenörer: Sök till YTILI Fellowship Program!

Publicerad: Uppdaterad:

För första gången kan unga marintekniskt inriktade entreprenörer söka till Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI). Tidsramen för ansökan stänger den 2:e mars, så ta chansen med en ansökan för att få åka till USA under hösten och ta ditt entreprenörskap till nästa nivå.

Upp till 70 europeiska entreprenörer får bidrag av amerikanska staten och German Marshall Fund (GMF) för att utveckla sina kontaktnät, färdigheter och erfarenheter under YTILI Fellowship Program. Syftet med programmet är att bygga transatlantiska nätverk för att stärka entreprenörskap och skapa möjligheter för innovation. Under programmet får man bland annat möjlighet till att nätverka med en dynamisk grupp av experter, mentorer samt träffa likasinnade.

Programmet riktar sig mot entreprenörer som är mellan 24-35 år och börjar med en sammankomst i Portugal för att planlägga fellowship-programmet, lyssna på experter från industrin och nätverka med de andra deltagarna. I oktober kommer en 10-dagars vistelse i Washington, DC att hjälpa deltagarna arbeta med sina affärsidéer tillsammans med mentorer från privat, ideell och offentlig sektor. Ansökan stänger inom kort så ta chansen att utveckla ditt företag och starta samarbete med andra aktörer världen över.

För mer information om programmet och ansökningsprocessen gå in på YTILI:s hemsida.

https://share.america.gov/ytili/?utm_source=EUR&utm_campaign=YTILI&utm_medium=Facebook

Publicerad: