Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Pitcha ditt innovativa företag på vår konferens

Har du ett innovativt startup-företag eller en innovativ affärsidé inom det maritima området och finns i Västra Götalandsregionen? Välkommen att anmäla dig till företagpitchen på konferensen "Så skalar vi upp den blå bioekonomin" den 17 november.

Intresseanmälan företagspitch 
Du får 3 minuter att presentera din affärsidé eller ditt företag inför publiken bestående av en bred skara av företrädare inom den maritima sektorn. Med detta koncept vill vi ge chansen för alla innovativa entreprenörer att synas för en större publik. Pitchen kan göras via förinspelad video, på plats eller via länk. Välkommen med din intresseanmälan. 

Så här gör du
Anmäl dig till konferensen och fyll i fältet om företagspitch. Vi önskar 4–5 rader om ditt företag, projekt eller idé senast den 10 november. Ange gärna redan nu hur du planerar att pitcha, dvs inspelad video, på plats, eller via länk. Vi kontaktar fortlöpande er som anmält er intresse. Obs! Begränsat antal platser. Programkommittén gör ett urval, baserat på innovation, uppskalning och säkerställer representation från olika delar kopplat till biomarina näringar. 

Läs mer om konferensen och anmäl dig här


Senast uppdaterad: 2021-11-04 16:27