Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny utlysning: Möjliggörande teknologier för biobaserade produkter

Det finns många demonstrationer av biobaserade lösningar i labbskala men tekniska processer för realisering och uppskalning saknas i stor utsträckning. Med denna utlysningen vill Vinnova stötta utveckling av möjliggörande tekniker som kan ta idéer som validerats i labb eller pilotskala vidare mot implementering i produktionsskala.

Matchmaking event 9 maj
Vill du veta mer om utlysningen och hitta projektpartners? Den 9 maj arrangerar BioInnovation i samverkan med Vinnova, Business Finland och CLIC Innovation ett Matchmaking event på World Trade Center i Stockholm för svenska och finska aktörer. Ta möjligheten att ställa frågor om utlysningen, pitcha din idé och knyta värdefulla kontakter. Deltagandet är kostnadsfritt.

Mer info och anmälan>>

Vem riktar sig utlysningen till?
Tillverkare/producenter och teknikleverantörer. Ansökningar prioriteras som visar att projektet är av strategisk betydelse för deltagande företag. Även akademi och forskningsinstitut samt andra aktörer omfattas av erbjudandet. I utlysningen uppmuntras svensk-finska samarbetsprojekt men utlysningen är också öppen för projekt med endast svenska parter.

Till utlysningen på Vinnova.se


Senast uppdaterad: 2019-03-29 15:37