Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Ny utlysning: Möjliggörande teknologier för biobaserade produkter

Publicerad:

Det finns många demonstrationer av biobaserade lösningar i labbskala men tekniska processer för realisering och uppskalning saknas i stor utsträckning. Med denna utlysningen vill Vinnova stötta utveckling av möjliggörande tekniker som kan ta idéer som validerats i labb eller pilotskala vidare mot implementering i produktionsskala.

Matchmaking event 9 maj
Vill du veta mer om utlysningen och hitta projektpartners? Den 9 maj arrangerar BioInnovation i samverkan med Vinnova, Business Finland och CLIC Innovation ett Matchmaking event på World Trade Center i Stockholm för svenska och finska aktörer. Ta möjligheten att ställa frågor om utlysningen, pitcha din idé och knyta värdefulla kontakter. Deltagandet är kostnadsfritt.

Mer info och anmälan>>

Vem riktar sig utlysningen till?
Tillverkare/producenter och teknikleverantörer. Ansökningar prioriteras som visar att projektet är av strategisk betydelse för deltagande företag. Även akademi och forskningsinstitut samt andra aktörer omfattas av erbjudandet. I utlysningen uppmuntras svensk-finska samarbetsprojekt men utlysningen är också öppen för projekt med endast svenska parter.

Till utlysningen på Vinnova.se

Publicerad: