Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny internationell mötesplats för marin samverkan

I dagarna har BioMarine Community lanserat sin nya plattform för att kanalisera marint intresserade grupper- och organisationers initiativ och engagemang. Forskare, investerare, industri, samhällsorganisationer och andra aktörer i offentlig förvaltning kan använda sig av plattformen för att dela med sig av event som är på gång. Syftet med plattformen är vara till nytta för dessa grupper, att engagera, skapa förutsättningar för skapande och generera ett mer samlat deltagande.

Plattformen ska främja samverkan mellan olika aktörer. Företag och organisationer som delar specialiseringsområde kan organisera sig i undernätverk, som fungerar som undergrupper till den stora plattformen. BioMarine Community har själva identifierat engagerade undergrupper som en viktig del i deras nätverk då de på ett träffsäkert sätt kan lyfta aktuella frågor, innovationer och nya tekniker, som sedan kan spridas på de två årliga sammankomster som nätverket anordnar.

Under oktober 2018 sker sammankomsterna BioMarine Business Convention och MyBlueCity i Cascais, Portugal. Den service som BioMarine Community står för är gratis och går man med i gemenskapen ges tillgång till andra medlemmars kontaktuppgifter, information om gemenskapens event och nyhetsflödet som uppdateras på plattformen.

https://biomarine.org/networks/biomarine

 


Senast uppdaterad: 2018-02-19 14:34