Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nu erbjuds småföretag i Bohuslän affärscoaching

I höstas kunde vi berätta om projektet Maritim Utveckling i Bohuslän som avslutade sina första tre år med flera intressanta rapporter om hur bohusläns turismnäringar kan utvecklas. Då var det ännu inte bestämt om projektet skulle fortsätta. Nu är det klart - projektet får fortsatt finansiering och kan göra fler insatser för att lyfta småföretagen i Bohuslän.

Arbetet inom projektet Maritim utveckling i Bohuslän fokuserar nu på att utöka erbjudandet med affärscoaching. Projektet kommer också jobba vidare med mötesplatser för företag sk lokala företagsarenor som nu utvecklas till en mer etablerad verksamhet under namnet Företagsarenor Väst. På de lokala arenorna kommer det finnas tillgång till stöd och nätverk. 

- Corona har fått oss att tänka om så de flesta aktiviteter är idag digitala säger Carl Dahlberg projektledare. Det har på ett sätt medfört att tillgängligheten har ökat även om nätverkseffekten nog har minskat.

Arbetet drivs av de sex kommunerna,  Strömstad, Tanum, Sotenäs, Lysekil, Munkedal, Orust och av Göteborgs universitet.

Håll utkik www.foretagsarenor.se som lanseras under hösten.

Se även informationsfilmen om coachningen som erjbuds inom Företagsarenor väst här https://youtu.be/Ort9aM3Q8-A

Läs nyheten och ta del av slutrapporterna från 2019 >>


Senast uppdaterad: 2020-09-07 15:14