Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Maritima Klustret på Frihamnsdagarna

Publicerad:

Den 25–27 augusti är det dags för Frihamnsdagarna i Göteborg igen, med över 150 programpunkter och 100 utställare att välja på. För den som är intresserad av maritima näringar och havsmiljöfrågor finns flera spännande saker att se och lyssna på, inte minst Maritima Klustrets arrangemang "Båtliv, tångbönder och seglande fraktfartyg".

Den gamla bananpiren i Göteborg sjuder av liv under Frihamnsdagarna, som har siktet inställt på att bli en allt mer angelägen arena för samtal kring samhällsutveckling.

I år medverkar Maritima Klustret med programpunkten Båtliv, tångbönder och seglande fraktfartyg, om hur vi kan utveckla vårt maritima näringsliv genom att använda havet på ett mer hållbart sätt.

I paviljong Greta möter du Lena Gipperth från Göteborgs universitet och Kajsa Tönnesson från Havsmiljöinstitutet, som pratar om fritidsbåtarnas påverkan på västkusten. Chalmersforskaren Karolina Malmek från SSPA berättar hur arbetet med de smarta vinddrivna fraktfartygen går framåt och Lillemor Lindberg från Innovatum tipsar om den utvecklingen inom framtidens ”blå mat” från havet.

Vi ses i paviljong Greta, Frihamnen i Göteborg, fredag 26 aug kl 17.15 – 18.00!

Hela programmet för Frihamnsdagarna hittar du här
Så här kommer du till Frihamnen

Publicerad: