Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Marin företagsmässa på Tjärnö - 26 oktober

Publicerad:

Få möjligheten att diskutera nya affärsmöjligheter och botanisera i marin spetskunskap med några av landets mest framstående marina forskare under en inspirerande heldag. Tillsammans med flera partners välkomna Maritima klustret i Västsverige dig till Tjärnö, Göteborgs universitets forskningsstation den 26 oktober.

Succén fortsätter. För andra året öppnas Götebors universitets marina forskningsstation på Tjärnö för dig som företagare eller entreprenör till företagsmässa.

Temainriktningar är miljöteknik för ett renare hav, hållbar turism och den nya maten från havet – “Scary Seafood”

På programmet finner du bland annat rederiet Color Line som berättar om hållbar sjöfart och miljöteknikbolaget Vilokan AB i Strömstad som verkar på den internationella arenan. Turistrådet i Västsverige ger en inblick i trender inom måltidsturism och du får veta mer om Kosterhavets nationalpark samt innovationsarenan för marin turism.

På eftermiddagen är det utställning och rundvandring där du får vara kreativ tillsammans med forskare och andra företagare. Dagen avslutas med marint mingel och provsmakningar. Vi bjuder på lunch.

När: Fredag 26 oktober
Tid: 09:00 - 16:00
Var: Göteborgs universitets marina forskningsstation Tjärnö, Sven Lovén Centrum, Tjärnö.
Anmäl er till www.stromstad.se/marin senast den 17 oktober

Välkomna!

Vid frågor kontakta Susanne Lindegarth 031-786 96 78 eller susanne.lindegarth@marine.gu.se

Då antalet platser är begränsat, så är det först till kvarn som gäller. Företag har förtur. Vid uteblivet deltagande, faktureras 500 SEK.

Publicerad: