Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Innovationsprojekt i företag 2018

hav

Vinnova erbjuder finansiering för hållbara innovationsprojekt och ansökningsprocessen för företag med färre än 250 anställda har öppnat.

Är ni ett företag med färre än 250 anställda och i behov av finansiering för att starta och bedriva innovationsprojekt i faser där annan finansiering är svår att få? Med det här erbjudandet finansierar Vinnova hållbara innovationer. Vinnova vill lyfta produkter, tjänster eller processer som är nya eller väsentligt bättre än vad som finns på marknaden, och som är i linje med FN:s hållbarhetsmål. Projekten kan handla om utredning av kommersiella förutsättningar, framtagning av prototyper av varor eller demoversioner av tjänster och processer. Företag kan erhålla upp till 2 miljoner kronor per ansökningsomgång. Vinnova finansierar upp till 50 procent av projektets stödberättigande kostnader.

Ansökningsperioden stänger den 20:e mars 2018.

För mer information:
http://bit.ly/2F2k1mk


Senast uppdaterad: 2018-02-23 10:13