Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Höstens stora maritima event inom IT och teknologi

Den 29 september hålls Maritima klustret i Västsveriges årskonferens. I år är temat IT och teknologi för ett hållbart hav. Anmälan är öppen och det finns fortfarande chans att anmäla sig som talare till Sveriges första konferens inom Ocean Data.

Den globala blå ekonomin förutspås av OECD att nå 3 biljoner USD år 2030. Havsmiljöns hälsa är avgörande för den globala ekonomin, livsmedelssäkerheten och för att nå FN:s 2030-mål. Men vi vet så lite om havet.  80% av vårt hav är outforskat och 90% av de marina arterna har ännu inte klassificerats. Hur kan IT och nya teknologier medverka till ett hav i balans och hållbara blå näringar?

Se film om Ocean Data For Ocean Health (1:05) >>

För denna konferens har vi handplockat expert inom havsrelaterad IT och teknik och ger dig en uppdatering av den kompetens och data som finns tillgängliga i Sverige idag.

Nu finns hela programmet online. Sista anmälningsdagen är 25 september.

Läs mer och anmäl dig här >>


Senast uppdaterad: 2020-08-12 11:38