Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Höjdpunkter från OffshoreVäst årskonferensen

Den 23–24 januari arrangerades OffshoreVästs årskonferens i Göteborg där inbjudna deltagare samlades på Kviberg Park & Hotell. Konferensen fokuserade kring internationella affärsmöjligheter och erbjöd många intressanta inspel och diskussioner kring samverkan och internationalisering.

Konferensen inleddes med en kort introduktion av Erik Bunis som presenterade OffshoreVäst och dess verksamhet, med huvudsakligt fokus på projektutveckling, nätverk och möten samt internationalisering. Erik berättade om arbetet inom projekt som Periscope och ELBE, vikten av synlighet inom EU men också om det Maritima klustret i Västsverige och betydelsen av att ha ett starkt regionalt stöd i Västra Götaland. Han menade att det som OffshoreVäst gör alltid behöver ha relevans för industri och samhälle.

Läs hela artikeln och se bilder från konferensen på OffshoreVäst hemsida >>

 
 

Senast uppdaterad: 2020-06-04 11:05