Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Har du en blå affärsidé?

Publicerad: Uppdaterad:

Är du ett start-up med koppling till det marina eller maritima området och finns i Västra Götalandsregionen? Välkommen att anmäla dig till pitchen på vår konferens den 24 - 25 januari om produkter och tjänster i en biobaserad blå ekonomi.

Ett antal utvalda idéer kommer att få 5 minuter att presentera sin affärsidé inför en jury och en publik bestående av investerare och företrädare för den maritima sektorn.

Vinnare får utveckla sin idé på Innovatum Startup
Priset till bästa start-up pitch är en ”Business prep” från Innovatum i
Trollhättan. Business prep innebär att du får komma till Innovatum Start-up där du kan utveckla din affärsidé under sex månader. Det blir en kickstart med erfarna affärscoacher, tillgång till värdefulla kontakter, konsultinsatser av partners och rätt vägar till finansiering - allt i en kreativ miljö med andra start-ups och entreprenörer. Vinnaren presenteras under middagen samma dag.

Jury består av ett antal kunniga representanter från Innovatum Startup, Almi, InnoEnergy Scandinavia, IDA affärsänglar (Investing Dedicated Angels) och Länsförsäkringar Göteborg-Bohuslän.

Anmäl dig senast den 14 januari, 2019.

Mer information och anmälan >>

För forskare erbjuder vi också möjligheter att pitcha sin idé
Är du forskare, doktorand eller masterstudent i Västra Götalandsregionen och har ett projekt inom det maritima området eller en idé för kommersialisering? Då kan du  anmäla dig till forskarpitch. Du får presentera ditt projekt på konferensen inför entreprenörer, företag och andra forskare inom den maritima sektorn.

Mer information och anmälan >>

Publicerad: