Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

God jul önskar vi er alla!

Det har varit ett utmanande år för oss alla. Mycket blev inte som vi först tänkt oss. Men trots pandemin har vi inom Maritima klustret fortsatt att diskutera, debattera och samverka genom nya smarta metoder.

Lagom till sommarsemestern genomförde vi ett digitalt seminarium tillsammans med Marstrand Match Cup och trots att det inte kunde finnas någon publik på plats så var nästan 100 personer uppkopplade för att lyssna på temat Hållbart båtliv.

Vi har även haft en lyckad digital årskonferens tillsammans med våra samarbetspartners SCOOT, SMTF och Ocean Data Factory och flera nya tankar och kopplingar har uppstått i dess kölvatten. Vi har haft vår första nätverksträff som genomfördes genom fyra frukostseminarier som sammanlagt hade 260 besökare och under hösten har vi dessutom tillsammans med Kristineberg Center genomfört en internationell konferens om marin bioteknik med fokus på material och antifouling.

Så med dessa rader vill vi tacka alla våra samverkanspartners för ert engagemang under året, er uthållighet i att fortsatt sätta de marina och maritima frågorna på kartan och er vilja att samverka. 

Snart står vi inför 2021 med ett förnyat hopp och förnyad energi för de stora möjligheter som ligger framför oss alla.

Så från Maritima klustret-teamet önskar vi er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!


Senast uppdaterad: 2020-12-22 14:40