Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

God jul och gott nytt år!

Vi tackar alla våra samverkanspartners för ert engagemang under året.

Snart lägger vi ännu ett år bakom oss med många digitala konferenser och online-möten. Vi har nog alla blivit lite trötta på all tid framför skärmen men visst har vi också insett fördelarna som att så enkelt kunna delta på konferenser från olika delar av Sverige och Europa. Och vilket utbud det finns av marin och maritim kunskap att ta del av!

 I år fick vi också chansen att mötas, vilket många av oss verkligen uppskattade. I november kunde vi genomföra en lyckad konferens tillsammans med Innovatum Science Park med över 200 deltagare var av 175 personer på plats i Trollhättan. Riktigt härlig stämning och många nyttiga insikter om de västsvenska biomarina näringarna.

Nu i december återgick vi till det digitala formatet och bjöd på två frukostwebbinarier som tillsammans lockade ett hundratal deltagare. Fram till nyår har du chans att se de inspelade webbinarierna på vår hemsida.   

Så med dessa rader vill vi tacka alla våra samverkanspartners för ert engagemang under året.

Från Maritima klustret-teamet önskar vi er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!


Senast uppdaterad: 2021-12-22 16:48