Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Gästföreläsning från Nelson Mandela Metropolitan University, Sydafrika – 18 maj

Publicerad: Uppdaterad:

Gästföreläsare Nomtha Hadi från Nelson Mandela Metropolitan University besöker Göteborg under maj. Den 18 maj kommer hon bland annat att ge en öppen föreläsning – Sea and Society Talk den 18 maj på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Datum:  18 maj
Lokal: Handelshögskolan, rum C24, Göteborg
Tid: 11.50-13.00

Seminariet hålls på engelska. Anmäl dig innan 15 maj om du vill ha en lunchsmörgås.
Direkt till anmälan >>

Nomtha Hadi från Nelson Mandela Metropolitan University (NMMU) i Port Elizabeth, Sydafrika är en gästföreläsare som besöker Göteborgs universitet i mitten av maj. Hon kommer att ge föreläsningar och seminarier på Tjärnö, marina forskningsstation och i Göteborg. Nomtha Hadi är en ny generation akademiker som är ansvarig för sjöfart och hamnens läroplan i NMMU, Business School. Hon har tidigare arbetat för provins- och kommunstyrelsen i Sydafrika, ansvarig för analys och hantering av intressenter, integrerad strategisk planering och utveckling och offentligt deltagande.

Mer info och anmälan >>

Publicerad:
Uppdaterad: