Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Från Vänern till Bohuslän 9 juni – en dag med det småskaliga fisket i fokus

Publicerad: Uppdaterad:

Den 9 juni arrangeras en dag för dig som arbetar med småskaligt fiske runt Vänern och i Bohuslän. Syftet är att nätverka, inspireras och dela kunskap med varandra. Det blir en heldag som börjar med en båttur ut till Orust Shellfishs musselodlingar utanför Lysekil och avslutas bland annat med historien kring varumärket ”Vänerlöjrom”. Lokalproducerat i Väst och Tillväxt Norra Bohuslän är på plats för att berätta om hur de jobbar och vad som är på gång.

Datum: 9 juni
Tid: 9.00 – 16.00
Plats: Det finns ett begränsat antal platser i båtarna, därför finns det även möjlighet att ansluta vid lunch. Se program.
Lysekil Norra hamnen för er som ska med ut till musselodlingarna. Lunch serveras på Norra Hamnen 5 i Lysekil
Kostnad: Vi bjuder på båttur, lunch och fika
Anmälan görs till renee.daun@lysekil.se senast den 2 juni. Observera att det finns ett begränsat antal platser i båten. Först till kvarn gäller!

Meddela även allergier och/eller specialkost.

Detta är ett samarrangemang mellan Tillväxt Norra Bohuslän och Lokalproducerat i Väst och görs inom de EU- finansierade projekten REFRAME och Maritim Utveckling i Bohuslän.

Ladda ner inbjudan här Inbjudan Temadag 9 juni – Från Vänern till Bohuslän med det småskaliga fisket i fokus >>

Publicerad:
Uppdaterad: