Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Framtidsutsikter inom Subsea

Publicerad: Uppdaterad:

Den 20:e september anordnar Business Region Göteborg och OffshoreVäst ett halvdagsseminarium inom ramen för Västsvensk Subsea. Utöver intressanta talare ges även möjlighet till att knyta nya kontakter, bredda kunskapen och höra mer om framtidsspaningar för olika områden inom Subsea.

Efter ett antal tuffa år börjar en viss ljusning i branschen anas, såväl inom olja och gas men även inom förnybar havsenergi. Svenska företag har hög kunskap och kompetens men påverkas också av den internationella marknaden och de svängningar som sker där. Seminariet fokuserar på utvecklingen inom olika områden; Hur är framtidsutsikterna för olja och gas? Hur ser utvecklingen ut för havsbaserad vindkraft och annan förnybar energi? Vad finns det för möjligheter för nya affärsområden inom Subsea?

Syftet med seminariet är att stärka svenska subsea-företag och skapa en mötesplats med fokus på omvärldsbevakning, framtidsspaningar och möjlighet att skapa nya kontakter och nätverk.

Datum: Onsdagen den 20:e september 2017

Tid: 8.30-13.00 inkl. lunch (registrering 8.00-8.30)

Plats: Radisson Blue Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Mer information och anmälan>>

Publicerad:
Uppdaterad: