Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Få hjälp av en masterstudent

Nu söker masterstudenterna på Hav och samhälle vid Göteborgs universitet intressanta uppdrag för sina examensarbeten. Har din verksamhet en utmaning som kopplar till havsplanering, blå mat, marint vattenbruk, kustfiske, marint skräp, förvaltning av marina miljöer, hållbar turism, hållbart båtliv eller ocean literacy? Skicka in projektförslag.

Hav och samhälle, masterprogram vid Göteborgs universitet är en tvåårig tvärvetenskapliga utbildning. Studenter, lärare, forskare och yrkesverksamma kommer från olika vetenskapsgrenar för att lära, utbyta och skapa ny kunskap om ett hållbart nyttjande av havet och dess resurser. Studenterna ska utveckla en bred kompetens för en karriär inom exempelvis havs- och sjöfartsmyndigheter, näringslivet, miljödomstolar och ska vara förberedd för att ta itu med alltmer komplexa utmaningar till följd av människans påverkan på haven.

Studenterna letar nu projekt till sina examensarbeten med start i januari 2022. Arbetet kommer pågår under vårterminen. Exempel på tidigare examensarbeten finns att läsa om på gu.se >>

Kom i kontakt
Har du frågor eller vill lämna in projektförslag, kontakta Grazzia Matamoros på grazzia.matamoros@gu.se. I projektförslag bör du ange en titel, kort beskrivning (max 300 ord), önskat språk, handledare och kontaktuppgifter.

Alla ex-jobbare kommer få en intern huvudhandledare på Göteborgs universitet.


Senast uppdaterad: 2021-09-17 16:00