Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

En hållbar tillväxt av marint vattenbruk 7-8 september

Publicerad: Uppdaterad:

Projektet Nomacultures halvtidskonferens och LCA workshop bjuder på två spännande dagar på Sotenäs Symbiocenter i Kungshamn, den 7-8 september.

Är Du intresserad av odlingsmöjligheter för hummer och havskatt?

Det är dags för projekt NOMACULTURES halvtidskonferens som hålls den 7 september kl. 09.30 -16.00 på Sotenäs symbioscenter i Kungshamn. Under dagen kommer vi att presentera projektets verksamhet och hittills uppnådda resultat. Det kommer att finnas utrymme för nätverkande och dialog med NOMACULTUREs forskare kring samverkansmöjligheter.

Vill Du veta mer om hur livscykelanalyser kan användas inom vattenbruket?

Dagen efter, den 8 september, kl. 09.00 – 16.00, följer vi upp med en tema-workshop om möjligheter att använda livscykelanalyser (LCA) för att stimulera en hållbar tillväxt av marint vattenbruk. Här gör vi djupdykningar i bl.a. foderfrågan och odlingssystemens roll för miljöprestandan. Vi kommer också att erbjuda match-making för Dig som vill knyta närmare kontakter med andra aktörer inom området.

ANMÄLAN

Du kan anmäla dig till båda evenemangen eller bara till en av dagarna.Mer information om hur du anmäler dig finns på NOMACULTUREs hemsida där du också kan läsa mer om projektet www.vbcv.science.gu.se/nomaculture

Konferensen och workshopen är kostnadsfria men antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller

Publicerad:
Uppdaterad: