Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

11 dec: Proteinrika livsmedel från havet

Publicerad: Uppdaterad:

Hur kan vi skala upp de lokala biomarina näringarna i Västsverige och få ut fler hållbara och proteinrika livsmedel från havet till samhället? Och hur kan vi också arbeta kring förändrade normer och konsumtionsmönster för att ytterligare öka efterfrågan? Det är några av de frågor som kommer att beröras på Agenda 2030 i Väst forumträff om proteinrika livsmedel från havet. Dessutom bjuds det på julbordsinspirerad lunch baserad på tång, samt rundvandring på Kristineberg.

Några av talarna du kommer få lyssna till är Ingrid Undeland, Professor i livsmedelsvetenskap på Chalmers; Kristina Snuttan Sundell, Professor vid institutionen för biologi och miljövetenskap på Göteborgs universitet, Joel Oresten, VD Smögenlax Aquaculture; Linnéa Sjögren, grundare av Catxalot.

Agenda 2030 i Väst (tidigare GAME) forumsträff sammarangeras med Maritima klustret i Västverige, Innovatum och Kristineberg Marine Research and Innovation Centre.

Mer information och anmälan >>

 

Publicerad: