Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

20 mars - 21 mars: Marin undersökningsteknik 2019

Publicerad:
Sveriges första autonoma undervattensfarkost för forskningsbruk togs i drift sommaren 2018. Med den blev det möjligt att göra detaljerade studier av havsbotten på stora djup och under 500 m tjocka istäcken, miljöer som tidigare varit otillgängliga för forskarna.

Nu är det dags igen för den fjärde upplagan av konferensen Marin undersökningsteknik (MUT-19), som i år är i Malmö.

Konferensen vänder sig till alla som arbetar med undervattensteknik: små företag, dykeri, myndigheter, länsstyrelser, kommuner, organisationer, universitet och högskolor samt större företag. Konferensen kommer att hållas vid Sankt Gertruds konferensanläggning i centrala Malmö den 20 och 21 mars 2019.

Programmet för konferensen kommer att bestå av många intressanta föredrag, allt från ubåtar till arkeologi på 2000 m djup samt diskussioner från vitt skilda områden. Vi kommer även att erbjuda studiebesök i Malmö med omnejd, alltid med Marin undersökningsteknik i fokus. I konferensen ingår även en middag. 

Huvudorganisatörer i år är SubTechSweden, Lunds universitet, SAAB, Rolls Royce Kristinehamn & FOI.

Mer information och anmälan >>

Publicerad: