Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Konferens 2019

Den 24 -25 januari samlas den maritima sektorn i Västsverige för en tvådagarskonferens med inspirationstalare, matchmaking, pitchning av innovativa företags- och forskningsidéer och mycket mer. Möt investerare, finansiärer, entreprenörer, start-ups, forskare och större företag från de blå näringarna inom livsmedel-, energi- och bioteknikområdet. I år samarrangerar vi med Landsbygdsnätverket och Innovatum Startup.

Vi har förberett ett spännande program med flera möjligheter till matchmaking och mingel. Dag två öppnar vi upp Kristinebergs marina forskningsstation där flera satsningar inom blå tillväxt kommer presenteras.

Konferensen går av stapeln den 24 - 25 januari 2019 på Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Västsverige.

Boka i god tid för att säkra din plats. Eftersom konferensen har ett begränsata antal platser, förbehåller vi oss rätten att begränsa antal personer från samma organisation.

Affärspotentialen av blå näringar i Västsverige
Är du nyfiken på att investera i nya näringar och vill veta mer om nya blå tillväxtområden - då är detta en konferens för dig. Förutom möjligheter till matchmaking med start-ups, kommer vi även presentera vårt senaste resultat från en genomlysning av den biomarina branschen i Västsverige.

Program och anmälan hittar du på vår konferenssida >>

Mingel och matchmaking
Under konferensen finns det möjlighet att förboka möten med andra deltagare, s.k. matchmaking på 15 minuter. Särskilda tider är avsatta för dessa möten. Du bokar själv in de personer du vill träffa via hemsidan och systemet genererar din personliga agenda för dagen. Du kan både kontakta och bli kontaktad för matchmaking.

Pitcha din idé eller företag

Är du forskare, doktorand eller masterstudent i Västsverige med fokus på marina och maritima frågor och vill du presentera ditt projekt på konferensen eller har en idé för kommersialisering? Gör en intresseanmälan för att pitcha. Du får 5 minuter att presentera för en jury. Vinnaren presenteras på middagen samma dag.

Är du ett start-up företag och vill presentera ditt företag så anmälder du dig till start-up pitchen. Du får 5 minuter att presentera din affärsidé inför en jury. Priset till bästa start-up pitch är en ”business prep” från Innovatum i Trollhättan. Här får du utveckla din affärsidé hos Innovatum Startup under sex månader. Det blir en kickstart med erfarna affärscoacher, tillgång till värdefulla kontakter, konsultinsatser av partners och rätt vägar till finansiering, allt i en kreativ miljö med andra start-ups och entreprenörer. Vinnaren presenteras under middagen samma dag.

Mer information och intresseanmälan till  pitchning >>


Senast uppdaterad: 2018-06-14 11:09