Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Konferens 2017

Innovation för hållbar maritim näring - Maritima klustrets årskonferens 2017 - 7 november, Lindholmen Conference Centre, Göteborg.

Datum: 7 november, 2017
Tid: 09.30 - 17.00
Plats: Lindholmen Conference Centre,
Lindholmspiren 3-5, Göteborg


Tänker du någonsin på FN:s hållbarhetsmål i ditt dagliga arbete? På Maritima klustrets årskonferens 2017 kan du utveckla ditt nätverk, hitta nya affärskontakter och samtidigt lära dig hur FNs hållbarhetsmål är relevanta för dig som arbetar med maritima frågor. Kan FN:s hållbarhetsmål rentav vara ett försäljningsargument?

En gång om året samlar vi den maritima sektorn i Västsverige för en dag med inspirationsseminarium, presentationer av innovativa projekt, forskningsresultat och mingel. Konferensen vänder sig till dig som arbetar, bor eller studerar i Västsverige med intresse för utvecklingen av ett friskt hav och ett starkt maritimt näringsliv. Den 30 oktober stänger vi anmälan till årets konferens. Att delta på konferensen är kostnadsfritt.

Program, projekt och forskningsresultat som presenteras (pdf)>>

Program>>

Projekt som presenterar>>

Se nyhet och filmer från dagen här >>


Senast uppdaterad: 2017-10-26 11:20