Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

22 oktober: Havsenergiforum 2019

Publicerad: Uppdaterad:

Den 22 oktober arrangerar Energimyndigheten Havsenergiforum för andra gången. Välkommen till Stockholm och ett fullspäckat program kring aktuella frågor inom havsenergiområdet.

I årets program har de extra fokus på värdekedjan och erfarenhetsutbyte. Informationen på denna sida kommer att uppdateras löpande.

Det kommer finnas möjlighet att anmäla intresse för att presentera projekt som fått stöd av Energimyndigheten samt nya idéer/information som kan vara relevant för konferensdeltagarna (runt 10 min presentation).

Mer information och anmälan >>

Om Havsenergiforum

Energimyndigheten har arrangerat Havsenergiforum en gång tidigare. Konferensen fokuserar på vad som är på gång inom forskning och utveckling inom havsenergi.

Havsenergiforum vänder sig till dig som är yrkesverksam inom havsenergiområdet såsom offentlig sektor, företag, lärosäten och branschorganisationer.

 

Publicerad: