Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

2-3 april: Fiskeforum 2019

Publicerad:

Aktörer inom sportfiskenäringen etablerar nu en ny plattform för samverkan och utveckling kallad Fiskeforum. Detta forum inleds 2019 med en tvådagarskonferens på temat fisketurism. Konferensen kommer hållas i Näringslivets hus i Stockholm den 2-3 april 2019 i närvaro av H.M. Konungen.

Fiskeforum 2019 för samman hela sportfiskenäringen och nyckelaktörerna i det system som påverkar utvecklingen av en hållbar fisketurism i Sverige, såsom offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och destinationsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer och utrustningsbranschen.

Målsättningen med denna konferens är att ta ett steg vidare från diskussioner om utmaningar och problem till att öka takten i främjande- och utvecklingsarbetet. Av den anledningen kommer konferensen innehålla flera lösningsorienterade paneldiskussioner med uttalat syfte att ta ett steg framåt i utvecklingen av fisketurismen. Avsikten är att Fiskeforum kommer att utvecklas med fler aktiviteter och med ytterligare teman under kommande år.

Var: Näringslivets hus i Stockholm
När: Den 2-3 april 2019
Avgift: Deltagaravgiften på 1450 kronor (exkl. moms) inkluderar luncher, förmiddags- och eftermiddagsfika samt en trerätters konferensmiddag med dryck. Det finns även möjlighet att delta endast en av dagarna till reducerat pris.

Anmälan>>

Program >>

Publicerad: