Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

2-3 april: Fiskeforum 2019

Publicerad:

Aktörer inom sportfiskenäringen etablerar nu en ny plattform för samverkan och utveckling kallad Fiskeforum. Detta forum inleds 2019 med en tvådagarskonferens på temat fisketurism. Konferensen kommer hållas i Näringslivets hus i Stockholm den 2-3 april 2019 i närvaro av H.M. Konungen.

Fiskeforum 2019 för samman hela sportfiskenäringen och nyckelaktörerna i det system som påverkar utvecklingen av en hållbar fisketurism i Sverige, såsom offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och destinationsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer och utrustningsbranschen.

Målsättningen med denna konferens är att ta ett steg vidare från diskussioner om utmaningar och problem till att öka takten i främjande- och utvecklingsarbetet. Av den anledningen kommer konferensen innehålla flera lösningsorienterade paneldiskussioner med uttalat syfte att ta ett steg framåt i utvecklingen av fisketurismen. Avsikten är att Fiskeforum kommer att utvecklas med fler aktiviteter och med ytterligare teman under kommande år.

Var: Näringslivets hus i Stockholm
När: Den 2-3 april 2019
Avgift: Deltagaravgiften på 1450 kronor (exkl. moms) inkluderar luncher, förmiddags- och eftermiddagsfika samt en trerätters konferensmiddag med dryck. Det finns även möjlighet att delta endast en av dagarna till reducerat pris.

Anmälan>>

Program >>

Publicerad: