Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

7 augusti - Kompetensförsörjning igår, idag och imorgon – kreativa lösningar

Publicerad: Uppdaterad:

I år fokuserar seminariedagen under Lysekil Women’s Match på företagens utmaningar att hitta rätt kompetenser för att utveckla sina verksamheter. Inspirerande föredrag och samtal väntar. Det är som alltid spännande och kostnadsfritt att delta.

Alla företagare är välkommna, och andra som vill nätverka och inspireras av framgångsrika entreprenörer och aktörer som erbjuder tjänster för hållbar affärsutveckling. Det blir också miniworkshops, nätverkande och en avslutande paneldiskussion med riksdagspolitiker.

Program seminariedagen 7 augusti 2018 >>

Tid: tisdag 7 aug seminarier kl.10.00-15.00 Efterföljande politikersamtal 15.15-16.30

Plats: Oscars, mitt i Havsbadsparken, Lysekil Kostnad: Seminariet, fika och lunch är kostnadsfritt. Om du får förhinder måste du avboka dig till renee.daun@lysekil.se senast 7/8, annars debiterar vi dig en “no-show avgift” på 595 kronor exkl. moms.

För frågor kontakta Renée Daun renee.daun@lysekil.se Anmälan senast 27/7 till seminarierna här Till politikersamtalet behövs ingen anmälan.

Publicerad:
Uppdaterad: