Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

4 nov: Den hållbara hamnen kräver hållbara tekniska lösningar

Publicerad:

Den hållbara hamnen kräver hållbara tekniska lösningar. I dag blåser vindarna för en ökad närsjöfart. Överflyttning från väg och järnväg till vattenburna transporter ligger högt på den politiska agendan och miljardinvesteringar sker nu i många av våra svenska hamnar för att öka förmågan att etablera sig som transportnoder i framtidens transportsystem.
Hållbarhet är den röda tråden i den omställningen och hamnar tillsammans med teknikleverantörer är de som ska få det att hända.

RISE har tagit fram en vision om den Hållbara hamnen och driver ett öppet projekt tillsammans med SMTF för hamnutveckling i Sverige.

Välkomna till ett webbinarium den 4:e november mellan 09:00 – 11:15 där visionen den hållbara hamnen och projektet i. Hamn kommer att presenteras. Vidare presenterar Helsingborgs hamn, CG Drives & Automation och Konecranes sin verksamhet inom området.

Mer information och anmälan hittar ni här >>

Publicerad: