Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

4-5 Nov: Årlig konferens med Agenda 2030 i Väst 2020

Publicerad:

Det råder inga tvivel om att pandemin har försvårat våra möjligheter att nå de Globala målen för hållbar utveckling. Men kriser kan också innebära en unik möjlighet för förändring. Redan nu ser vi hur krisen gett upphov till ny kunskap, nya incitament och nya argument för behovet av att ställa om till ett mer resilient och hållbart samhälle. På årets konferens med Agenda 2030 i Väst tar man avstamp i några av dessa lärdomar och riktar in sig på hur vi på bästa sätt drar nytta av dem i vårt fortsatta arbete.

Talare för årets konferens är bland annat Gabriel Wikström, nationell Agenda 2030-samordnare, Kristina Körnung, utvecklare på samhällsavdelningen vid Länsstyrelsen i Västra Götaland, Helena Lundborg Nilsson, regionutvecklingsdirektör för Västra Götalandsregionen, Albert Askeljung, projektledare på UNDP:s nordiska kontor och Stuart Templar, hållbarhetschef på Volvo Cars som är med i Green Recovery Alliance. 

När & var: Onsdag 4:e november kl. 8.30-12.15 (registrering och mingel från 8.00), samt torsdag 5:e november kl. 13.00-16.00

Hur: Konferensen arrangeras i Zoom, från en studio på Chalmers Conference Centre. Som deltagare i Zoom kommer du vid flera tillfällen under konferensen att få diskutera och nätverka i mindre grupper.

 

Mer information och anmälan finns på 2030vast.se >>

 

Publicerad: