Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

1 sept: Hållbar Sjöfart seglar vidare

Publicerad: Uppdaterad:

 

Obs! Konferensen är framflyttad. Preliminärt datum är nu 1 sept.

Lighthouse seminarium - Hållbar Sjöfart seglar vidare
Prel . datum: 1 sept. 2020, 10.00-16.00
Plats: Lindholmen Science Park, Göteborg

Sedan i våras driver Lighthouse Trafikverkets branschprogram Hållbar sjöfart och just nu pågår arbetet för fullt i de 14 projekt som hittills startats för att göra sjöfarten bättre och smartare. Det handlar förstås om miljö, klimat och kostnadseffektivitet, men också om säkerhet och hur sjöfarten kan bli en mer hälsosam arbetsplats. Så vad har kommit ut av projekten som ska vara klara i vår? Vilka resultat kan forskarna presentera? På Hållbar sjöfarts andra årskonferens som hålls i Göteborg den 31 mars 2020 får du veta.

Under dagen kommer också nya projekt och vad som är på gång inför programmets andra år att presenteras. Olika aktörer bjuds förstås också in för samtids- och framtidsspaningar och för att ge sin syn på vilka utvecklingsbehov och förutsättningar som finns för att nå en hållbar sjöfart.

Läs mer och anmäl dig här >>

Publicerad: