Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

31 jan - 1 feb: Yrkesfiskekonferensen

Publicerad:

Nu är anmälan öppen till den nationella yrkesfiskekonferensen i Karlstad 2019.

Den 31 januari – 1 februari 2019 hålls den första nationella yrkesfiskekonferensen på Congress Culture Center i Karlstad. Temat för konferensen är Värdeskapande och innovation – Hur skapar vi ökat värde, ekonomiskt och socialt, från befintliga och framtida resurser. Konferensen hålls från lunch till lunch.

Syftet med konferensen är att föra samman olika aktörer inom yrkesfiskenäringen med myndigheter, akademi och intresseorganisationer för att diskutera aktuella utmaningar och hur vi tillsammans kan arbeta för att stärka och utveckla näringen. Målet är att tillsammans lyfta frågor rörande värdeskapande och innovation och diskutera hur vi på ett hållbart sätt skapar ökad lönsamhet och resurseffektivitet inom yrkesfiskenäringen. Det handlar även om att  identifiera utmaningar och kunskapsluckor inom temaområdet som vi kan arbeta vidare med efter konferensen.

Mer information och anmälan >>

Möteslokaler finns bokade innan lunch dag 1 för dem som vill passa på att hålla andra möten med deltagare när ni ändå samlas på samma plats. Är du intresserad av att boka ett av dessa mötesrum, kontakta veronica.andren@jordbruksverket.se. Först till kvarn.

Har ni frågor så är ni välkomna att höra av er till Veronica Andrén, veronica.andren@jordbruksverket.se

Publicerad: