Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

26-27 okt: Framtidens hållbara båtliv 2021

Den 26-27 oktoberg arrangerar Havs och vattenmyndighten,Havsmiljöinstiutet och Båtunionen en gemensam konferens om framtidens hållbara båtliv. 

Båtlivet i Sverige frodas och pandemin har lett till att ännu fler längtar till havet och vågornas skvalp. Med ett av världens största och ökande båtbestånd gynnas båtlivet i Sverige, men ett ökat båtliv innebär också större påfrestningar på vår gemensamma natur och miljö.

För att säkerställa en framtid där båtlivet och en god havsmiljö går hand i hand behövs nya lösningar och åtgärder som vilar på väl underbyggda beslut och en gemensam förståelse.

Konferensen ska vara en mötesplats mellan teori och praktik som samlar forskare, branschfolk, myndigheter och båtorganisationer för att under två dagar mötas och öppet diskutera problemformuleringar, idéer och lösningar. Programmet kommer att innehålla en bred palett av föreläsningar varvat med gruppdiskussioner kring hållbart båtliv som ska mynna ut i en större förståelse för olika perspektiv och ett bredare nätverk.

Föreläsarna har bakgrund inom vetenskapen, myndighet, båtlivet och båtbranschen.

Läs mer och anmäl dig här >>


Senast uppdaterad: 2021-09-07 14:59