Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

16-17 feb: Skagerrak konferens 2022

Skagerrakkonferensen är ett initiativ från offentliga och privata aktörer längs Oslofjorden och Bohuslän. Konferensen vill uppmärksamma havets potensial med fokus på marina resurser i Skagerrak.

Konferensen ska bidra till att mobilisera alla som är intresserade av att förverkliga projekt baserade på marina resurser för att samla krafter och implementera nya idéer. Det gäller företag som representerar hela värdekedjan; investerare, yrkesgrupper, entreprenörer inom mat, hav och hållbarhet, forskare samt nationella, regionala och kommunala politiker.

Initiativtagarna till Skagerrakkonferensen är; Produktivt Skagerrak, Skjærgårdsmat AS och Færder kommun. Våra huvudpartners är Vestfold och Telemarks länskommun, Viken länskommun, Interreg Sverige-Norge, Svinesundskommittén, Tønsbergs kommun och Hvaler kommun.

Tillsammans synliggör vi möjligheterna i Skagerrak.

Läs mer här >>

 

Konferansen arrangeres 16.-17. Februar. Hold av datoen og følg med her for program og påmelding.


Senast uppdaterad: 2021-11-22 11:21