Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

14-15 nov: Årets nationella konferens för vattenpedagogik

Kom och inspireras av olika sätt att sprida kunskap om och känsla för vatten. Välkommen till årets nationella konferens i vattenpedagogik! 14–15 november i Göteborg

"Gränslösa vatten – så skapar vi sammanhang under ytan" heter årets nationella konferens kring vattenpedagogik 14-15 november.

Kom och inspireras av olika sätt att sprida kunskap om och känsla för vatten. Nätverka och utbyt erfarenheter. Diskutera gemensamma problem och utmaningar liksom fiffiga lösningar och framgångar. Ta tillfället i akt och träffa likasinnade i Göteborg!

Konferensen vänder sig till dig som arbetar för att sprida kunskap om vattnets värde – både i havet och i sötvatten. OBS att du behöver vara medlem i något av nätverken för att delta i konferensen. Är du inte det så välkommen att anmäla dig här (marina) eller här (limniska).

Tid: 14-15 november

Plats: Wallenberg konferenscenter, Medicinaregatan 20, Göteborg 

Arrangör: Havsmiljöinstitutet, SLU Centrum för naturvägledning

Läs mer om programmet här

Anmäl dig här


Senast uppdaterad: 2022-10-20 15:56