Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

11 dec: Webbinarium om svenska konsumenters vanor, kunskaper och attityder om yrkesfiske och yrkesfiskare

Publicerad: Uppdaterad:

Välkommen till ett digitalt seminarium om svenska konsumenters vanor, kunskaper och attityder om yrkesfiske och yrkesfiskare.

Den 11 december 10:00-11:30 bjuder Jordbruksverket in till en presentation och samtal kring rapporten ”Svenska konsumenters vanor, kunskaper och attityder om yrkesfiske och yrkesfiskare”
 
Syftet med seminariet är att öka deltagarnas kunskaper om hur allmänheten i Sverige ser på yrkesfisket och öppna upp för en diskussion om hur myndigheter, så som Jordbruksverket, bäst bör använda informationen i sitt arbete.
 
Seminariet består av två delar. Origo Group börjar med att presentera arbetet med rapporten samt resultatet. Därefter öppnar vi upp för en diskussion om fortsatta behov.
 
Seminariet riktar sig till näringsidkare, politiker, myndigheter och NGO:s.
 
Ni anmäler er till seminariet på vår hemsida via länken här. Anmäl er senast fredagen den 4 december. Mötet kommer att hållas via Zoom och en möteslänk skickas ut under vecka 50 till er som anmäler er. Alla behöver anmäla sig, även ni som har mailat ert intresse vid utskicket av ”Save the date” behöver gå in och anmäla er enligt ovanstående. Vi skickar med rapporten i detta utskick för att ge er en möjlighet att grotta ner er innan seminariet.
 
Dagordning:
10:00-10:05  Välkomna samt bakgrunden till SJV:s beställning (Elin och Johan)
10:05-10:45  Origo Group AB presenterar rapporten och tar emot förståelsefrågor
10:45-11:00  Frågor från deltagarna till Origo om rapporten
11:00-11:10  Snabb bensträckare
11:10-11:30  Inspel från deltagarna om framtida behov baserat på rapporten
11:30             Avslut (Elin och Johan)
 
Välkomna!
 
 
imageoeu6.png
imagenz3pl.png
   
imagenv38.png
 
 
 
 

 

Publicerad: