Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

11-12 okt: Fiskeforum 2021

Fiskeforum har blivit framflyttad till 2022.

 

Fiskeforum är en årlig konferens som syftar till att öka kunskapen om våra vattenmiljöer och fiskbestånd, samt om hur dessa kan nyttjas på ett långsiktigt hållbart sätt genom yrkesfiske, fritidsfiske och fisketurism. I år kommer många av frågorna ta avstamp i Jordbruksverkets och Havs- och vattenmyndighetens nya gemensamma strategi för fiske och vattenbruk samt de sektorsspecifika handlingsplaner som kopplar till strategin. Under konferensen kommer det bland annat att hållas ett panelsamtal med fiskeripolitiskt kunniga riksdagsledamöter.

Årets temat är ”Hållbart fiske – ekologiskt, ekonomiskt och socialt”. Konferensen kommer att hållas på Cirkus i Stockholm den 11-12 oktober. 

Mer information om strategin och handlingsplanerna hittar du på Havs- och vattenmyndighetens hemsida >>

Konferensen anordnas av Jordbruksverket, Havs- och vattenmyndigheten, Sportfiskarna, Stiftelsen för Östersjölaxen  och Svensk Sportfiskehandel i samverkan med Landsbygdsnätverket, Sveriges Fiskevattenägareförbund och Sveriges Fiskares Producentorganisation.

 


Senast uppdaterad: 2021-11-02 10:36